partner / donateur

WEMO-techniek innoveert en ontwikkelt. Om steeds aansluiting te hebben met wat zich in de markt afspeelt, gaan we de dialoog aan met onze klanten, branche verenigingen en andere overkoepelende organisaties. Wij willen naast leverancier ook partner zijn, om klantspecifiek, marktgericht en innoverend steeds te kunnen inhaken op nieuwe ideeën, regels en ontwikkelingen.

Integriteit, flexibiliteit en professionaliteit zijn drie kernwaarden van Feed Design Lab. De belangrijkste activiteiten van Feed Design Lab zijn het verhuren van de proeffabriek, het verzorgen van trainingen en het ontwikkelen van projecten.

Als brancheorganisatie van de diervoederindustrie behartigt Nevedi de collectieve belangen van de Nederlandse diervoederindustrie. Ruim 100 diervoederbedrijven en voerleveranciers zijn bij Nevedi aangesloten. Ondersteund door het verenigingsbureau, werken verschillende commissies en werkgroepen aan een vitale diervoederketen.

Bulk richt zich op de voedingsmiddelenindustrie, chemie, farmacie, agro-industrie en minerale industrie, en focust daarbij op verwerking van stortgoederen (solids). Bulk is een multimediaal merk van Eisma Industriemedia in Doetinchem. Bulk bestaat uit vakblad Bulk, de websites www.bulkgids.nl en www.bulk.today en een wekelijkse e-mail nieuwsbrief.

Heemhorst International

Heemhorst international is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van machines en systemen voor de droge stof en stortgoed verwerking. Heemhorst international is onderdeel van de bedrijvengroep Alers Machinebouw en onderhoud (Wekerom) waar WEMO Techniek ook toe behoort.

Wij denken graag met u mee!

© WEMO Techniek Alle rechten voorbehouden.
back to top