partner / donateur

WEMO-techniek innoveert en ontwikkelt. Om steeds aansluiting te hebben met wat zich in de markt afspeelt, gaan we de dialoog aan met onze klanten, branche verenigingen en andere overkoepelende organisaties. Wij willen naast leverancier ook partner zijn, om klantspecifiek, marktgericht en innoverend steeds te kunnen inhaken op nieuwe ideeën, regels en ontwikkelingen.

Integriteit, flexibiliteit en professionaliteit zijn drie kernwaarden van Feed Design Lab. De belangrijkste activiteiten van Feed Design Lab zijn het verhuren van de proeffabriek, het verzorgen van trainingen en het ontwikkelen van projecten.

Alers is in de Alers groep uw aanspreekpunt voor service & onderhoud. Bij storingen en het voorkomen van storingen met periodiek preventief onderhoud, heeft Alers een groot team van monteurs. Alers bedient o.a. de kunststof-, veevoeder- en papierfabrieken in Nederland, België en Duitsland. Alers vult uw technische team aan, of we zijn uw technische team.

Als brancheorganisatie van de diervoederindustrie behartigt Nevedi de collectieve belangen van de Nederlandse diervoederindustrie. Ruim 100 diervoederbedrijven en voerleveranciers zijn bij Nevedi aangesloten. Ondersteund door het verenigingsbureau, werken verschillende commissies en werkgroepen aan een vitale diervoederketen.

De Alers groep wordt gevormd door de 3 bedrijven Wemo, Heemhorst en Alers. Deze groep van bedrijven ontzorgt de klant voor het ontwerpen, maken en onderhouden van afzonderlijke machines tot complete fabrieken voor de droge stof handling in onder anderen de veevoeder industrie, de voeding, bio-energie, recycling en de chemie.

Bulk richt zich op de voedingsmiddelenindustrie, chemie, farmacie, agro-industrie en minerale industrie, en focust daarbij op verwerking van stortgoederen (solids). Bulk is een multimediaal merk van Eisma Industriemedia in Doetinchem. Bulk bestaat uit vakblad Bulk, de websites www.bulkgids.nl en www.bulk.today en een wekelijkse e-mail nieuwsbrief.

De Molenaar biedt nieuws en achtergronden voor de graanverwerkende en diervoederindustrie in Nederland en België. De dagelijkse actualiteit wordt onder de aandacht gebracht via de website en de wekelijkse nieuwsbrief. Het vakblad biedt interviews, reportages en achtergronden bij het nieuws en belicht ontwikkelingen op het gebied van diervoeding en techniek.

Heemhorst international is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van machines en systemen voor de droge stof en stortgoed verwerking. Heemhorst international is onderdeel van de bedrijvengroep Alers Machinebouw en onderhoud (Wekerom) waar WEMO Techniek ook toe behoort.

Solids Processing is het communicatieplatform voor industriële verwerking en handling van droge stoffen en stortgoed in de Benelux voor gebruikers in onder meer de kunststof-, voedingsmiddelen-, farmaceutische-, metaal-, proces- chemische en diervoederindustrie. Het platform biedt een mix van praktisch ingestoken technische artikelen, achtergronden, nieuws, opinies en productinformatie.

Wij denken graag met u mee!

© WEMO Techniek Alle rechten voorbehouden.
back to top