partner / donateur

WEMO-techniek innoveert en ontwikkelt. Om steeds aansluiting te hebben met wat zich in de markt afspeelt, gaan we de dialoog aan met onze klanten, branche verenigingen en andere overkoepelende organisaties. Wij willen naast leverancier ook partner zijn, om klantspecifiek, marktgericht en innoverend steeds te kunnen inhaken op nieuwe ideeën, regels en ontwikkelingen.

Bulk richt zich op de voedingsmiddelenindustrie, chemie, farmacie, agro-industrie en minerale industrie, en focust daarbij op verwerking van stortgoederen (solids). Bulk is een multimediaal merk van Eisma Industriemedia in Doetinchem. Bulk bestaat uit vakblad Bulk, de websites www.bulkgids.nl en www.bulk.today en een wekelijkse e-mail nieuwsbrief.

De Molenaar biedt nieuws en achtergronden voor de graanverwerkende en diervoederindustrie in Nederland en België. De dagelijkse actualiteit wordt onder de aandacht gebracht via de website en de wekelijkse nieuwsbrief. Het vakblad biedt interviews, reportages en achtergronden bij het nieuws en belicht ontwikkelingen op het gebied van diervoeding en techniek.

Wij denken graag met u mee!

© WEMO Techniek Alle rechten voorbehouden.
back to top